България (юноши) приема сборен отбор от Германия в петък на стадион “Ивайло”

Публикувано на ср, 21 окт. 2015
141 четения

Мачът на “Етър” изтеглен за утре от 16 ч.

Великотърновският стадион “Ивайло” след дългогодишна пауза отново ще е домакин на международна футболна среща. Феновете от Велико Търново ще могат да гледат в петък на живо националния тим на България за юноши родени 2000 г., срещу сборен отбор на немската провинция Нидерзаксен. Двубоят е от 14:00 часа на 23 октомври.
Заради ангажимента на стадиона срещата от ХII кръг на Северозападната “В” група между “Етър” и “Ботев” (Козлодуй) е изтеглена с ден по-рано от предвидения по програма 23 октомври. “Виолетовите” ще приемат съперниците си в четвъртък от 16 часа.
След убедителната победа с 3:0 във Видин над “Бдин”, макар и дошла в последните осем минути, етърци запазиха шансовете си за първото място. Тимът в момента е трети, на 3 точки след водача “Академик” (Свищов) и на 2 т. след основния конкурент “Ботев” (Враца). Утрешният съперник “Ботев” (Козлодуй) е на последното място и “болярите” ще гонят убедителна победа.
Всички останали мачове от поредния кръг на Северозапад са в петък заради провеждащите се в неделя местни избори.
Във връзка с предстоящите избори мачове на ниво мъже в областните групи няма да се провеждат през уикенда, съобщиха от Зоналния съвет на БФС във В. Търново. По програма ще се проведат само срещите в детско-юношеските групи.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново