Балъков: “Важен, стратегически мач за нас!”

Публикувано на ср, 11 апр. 2018
157 четения

“Не мога да не бъда доволен, отборът се вложи и показа характер. Беше важно момчетата да се превъзмогнат, да направят една крачка повече от противника. Иначе нямаше да стане работата, казах им го на почивката, послушаха ме. За радост, успяхме да си отбележим положенията този път. Заслужена победа.
Искам да видя ситуацията за гола на Иван Стоянов – защо беше отменен. Не знам защо все на нас ни се случва… Аз уважавам всички съдии, още повече младите съдии. Днес ни свири млад човек, с по-малко опит в елита. Не мога да виня главния съдия, защото страничният съдия му вдигна засадата, но доколкото разбрах от моите колеги, това не е било засада. Ставаше 3:0 и си решавахме нещата, а така треперихме до края.
В поредица от мачове играем добре, с изключение на мача с “Лудогорец”. Имахме малшанс и липса на късмет. Случва се така, че не вкарваме 3-4 положения, а противникът от едно положение вкарва. Друг път вкарваме, но след това допускаме гол. Този мач беше много важен, изключително стратегически! Надявам се момчетата да се успокоят и да покажем това, което можем. Реалисти сме, знаем, че в тази група трудно ще постигнем второ място, ще се опитаме, но поне трето пак е нещо. Всеки мач е финал за нас и да побеждаваме. Ако не успеем да бием “Локомотив” (Пд), ще се обиграваме за бараж.
Във всеки мач бележим – няма ЦСКА, няма “Левски”. Единствено срещу “Лудогорец” бяхме прегазени и нямам обяснение защо стана така. Но двата мача преди това ни изразходиха и нямахме ден. Не вкарахме и на “Септември”. Но за този мач държа да кажа нещо, което знам отдавна. Не искам да се оправдавам, но голът, който ни вкара “Септември” на стадион “Васил Левски”, беше от засада. Много малко хора го видяха, но беше от засада. Чиста засада. Фаулът си беше хубав, но преди това имаше засада на Галчев.”

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново