Балъков на стаж в “Херта”, “Лайпциг” и “Айнтрахт”

Публикувано на ср, 4 ян. 2017
274 четения

Легендата на българския футбол Красимир Балъков е готов с програмата си за първата част на 2017 година. Героят от САЩ’94 ще бъде на стаж в редица отбори от Германия и ще изучава тънкостите на треньорската професия.
Балъков първо ще посети “Херта” (Берлин) и ще следи в продължение на 10 дни тренировъчния процес. В този период българската легенда ще изгледа и два двубоя на тима – на 11 март с “Борусия” (Дортмунд) и гостуване на “Кьолн” седмица по-късно.
След практиката в “Херта” Балъков ще усъвършенства своите познания в треньорската работа в сензацията в Бундеслигата “РБ Лайпциг”. Директор на тима е Ралф Рангник, който навремето бе наставник на Бала в “Щутгарт”.
След разговори с Рангник Краси се е договорил да присъства на подготовката на отбора от Лайпциг за 10 дни във времето, когато има прекъсване на първенствата в Европа заради световните квалификации на националните отбори от 20 до 31 март.
За края на април и началото на май е предвиден едноседмичен престой във Франкфурт, където Краси ще проследи подготовката на “Айнтрахт”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново