Бъдещето на Балъков ясно в средата на юни

Публикувано на чт, 7 юни 2018
390 четения

Между 10 и 15 юни ще стане ясно бъдещето на главния мениджър на “Етър” Красимир Балъков. В последните дни името му бе спрягано по медиите ту като старши треньор на ЦСКА, ту като спортен директор, като твърденията бяха, че той е съдействал за привличането на новия наставник на “червените”. Самият Балъков вчера опроверга писанията. Треньорът публикува официално съобщение в своята страница във Фейсбук, в което казва: “По повод появили се публикации в средствата за масово осведомяване, в които за пореден път се намесва името ми, заявявам: Това са абсолютни спекулации! Когато има достоверна новина, свързана с мен, ще я научите от моите официален сайт или фейсбук страница, както е било винаги досега. Желая Ви хубав и приятен ден!”.
След края на сезона Балъков се прибра в Щутгарт, където отдели време на своето футболно училище и се срещна с децата, трениращи там. На 29 май той се е прибрал в България за почивка след тежката работа през пролетта, като планира днес отново да лети за Германия. Красимир Балъков бе категоричен, че още е рано да се говори за бъдещето му и му предстоят още разговори във Велико Търново, а бъдещето си ще обяви в средата на месеца.
“Етър” се събира за начало на подготовката на 15 юни и дотогава ще има яснота дали Балъков ще продължи да е главен мениджър на “виолетовите”.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново