Александър Димитров: “Червеният картон и дузпата повлияха”

Публикувано на пн, 20 мар. 2017
131 четения

Наставникът на “Локомотив” Александър Димитров коментира дебюта си начело на “железничарите”, загубен от “Славия” с 3:1.
“Играчите се стараха да покажат най-доброто от себе си, като останахме с човек по-малко заиграхме по-добре, червеният картон и дузпата повлияха на резултата, очаква ни доста работа. Споменах само за съдийските отсъждания, има си хора, които оценяват съдиите, гледам си къщичката, гледам си нашия отбор, очаквах как ще се свири, имахме слабости в контрола на топката, във фаза защита, във фаза атака, трябва да се поработи малко.
В един момент от второто полувреме взехме инициативата, с човек по-малко, реализирахме и попадение, честитя успеха на “Славия”. В съблекалнята няма проблем българи – чужденци, но има доста работа и доста проблеми.
Целта е да останем в групата, ръководството се стреми да осигури добри условия за работа, нашата задача е да го оставим в групата, това ни е потенциалът с тези играчи, силите във втората осмица са изравнени, всеки може да бие всеки, поне резултатите го показват. Паузата идва в добър момент, ще отидем на лагер и ще работим върху играта, няма планирани контроли за този момент”, заяви Димитров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново