8000 души чакат за “Етър” – Левски”

Публикувано на пт, 24 авг. 2018
131 четения

Поне 8000 души се очакват за интригуващия мач между “Етър” и “Левски” на стадион “Ивайло”. От тях 3000 ще бъдат феновете на “сините”. Интересът към двубоя расте непрекъснато, а билетите се продават в прогресивни темпове още от началото на седмицата.
“Виолетовите” приемат “Левски” в събота от 18:45 ч. в шестия кръг на Първа лига. Главен съдия е Стефан Апостолов от Симитли, негови асистенти са Георги Тодоров и Дениз Соколов, а съдийски наблюдател – Радан Мирянов. За последно Апостолов свири финалния мач на “виолетовите” миналия сезон в Русе, спечелен с 2:1.
Съперникът пристига на стадион “Ивайло” като водач във временното класиране след трите поредни победи под ръководството на новия си треньор Славиша Стоянович. “Етър” в последния си мач загуби лошо в Монтана от “Ботев” (Враца), но у дома е с по-стабилно представяне – в последните си седем мача има 5 победи и 2 ремита. Последният мач между “болярите” и “сините” бе на “Герена” и завърши 1:1 и сега въпреки разликата в класите домакините ще се опитат да спрат отново “Левски”. Миналата есен те направиха това на “Ивайло” и срещу ЦСКА, който дойде със серия от победи и без допуснат гол, но мачът завърши 2:2.
Отново кадрови проблеми обаче мъчат “виолетовите”. Трима централни защитници пропускат двубоя. Яни Пехливанов е аут до зимата, Венци Василев още не е готов след контузията, а Иван Скерлев е болен и пропусна тренировките през седмицата. Все пак Скерлев остава под въпрос за включването си в групата.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново