7-годишен фен на “Локо” нарисува коледна картичка за любимия си футболен отбор

Публикувано на ср, 21 Дек. 2022
117 четения

7-годишният Крисиан Илиев нарисува специална коледна картичка, която посвети на любимия си футболен отбор “Локомотив” (Горна Оряховица). С честитката малкият фен спечели и първо място в своята възрастова група в конкурса за коледна картичка на Община Горна Оряховица.
Крисиан е ученик във 2 “а” клас в СУ “Вичо Грънчаров”. От три години активно посещава Центъра за подкрепа за личностно развитие, където рисува под ръководството на Илия Банков. Миналата година малкият художник дори печели награда от конкурс в София. Освен рисуването, Крисиан активно се занимава и с футбол, плуване и английски език.
Това, че футболът му е в кръвта съвсем не е случайно, тъй като неговият баща е бившият футболист на “Локо” Цветан Илиев.
Освен че е нарисувал картичката, Крис е написал и специално пожелание към любимия си отбор: “Чува се камбанен звън. Дядо Коледа е вън! Писана шейна се задава от върха. Камъкът блести – да сме здрави и добри! Във небето от далеко, еленчета рогати тичат хвърковати. Подаръци всички да получат, за голямото вълшебство да научат. Малкото еленче Коко силно се провикна: “Само “Локо!” Картичката на Крисиан Илиев ще бъде официално връчена на ръководството на ОФК “Локомотив”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново