4 медала спечелиха свищовски каратисти от държавното

Публикувано на чт, 14 юни 2018
183 четения

Един златен, два сребърни и един бронзов медал спечелиха свищовските каратисти на Митко Божанов. Те участваха в двубоите на националното първенство по киокушин в Добрич за деца до 8 г. и за деца до 10 г.
Отборът беше съставен от девет състезатели, които се състезаваха в различни категории в дисциплината кумите. Най-добро класиране направи Йоан Захариев, като победи във всички свои битки. Той спечели поредна шампионска титла и получи златен медал.
Много добре се представиха и Кристиян Кирилов и Борис Коев, които станаха вицешампиони в категориите си и бяха наградени със сребърни медали. Бронзово отличие за отбора донесе Александрина Венциславова. Останалите състезатели, които изучават най-твърдия стил карате при Митко Божанов, не достигнаха до престижните отличия – Станислав Йорданов, Галена Димитрова, Анастасия Атанасова, Толга Мехмедов и Виктор Генов.
От 1 до 8 юли предстои участие в ежегодния международен тренировъчен летен лагер, който се провежда в курортен комплекс “Камчия”. Общо 25 от възпитаниците на сенпай Митко Божанов ще получат право безплатно да се насладят на това обучение на високо ниво.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново