200 000 бюджет до края на 2014 обяви “Локо” (ГО)

Публикувано на пн, 14 юли 2014
334 четения

Шефовете на “Локо” обявиха финансовата рамка на бюджета. сн. Д ЙОРДАНОВ

Близо 200 000 лв. ще бъде бюджетът на клуба до Нова година, съобщи един от спонсорите на горнооряховския “Локомотив” Николай Рашков на представянето на тима за новото първенство. “До Нова година предвиждаме 190 000 лв. плюс още 5 %, така че бюджетът ще е в рамките на 200 000. Ще има и приходи от билети. Следващата календарна година ще се прави нов бюджет, той ще зависи и от представянето на отбора през есенния полусезон. Над 40 души ще се включат като рекламодатели, само от Горна Оряховица. Има и две фирми от В. Търново, които засега няма да обявяваме”, каза Николай Рашков.
Изпълнителният директор на клуба Огнян Стоянов допълни, че миналата седмица е имало среща, инициирана от кмета инж. Добромир Добрев. Повечето от рекламодателите ще участват с неголеми средства, като основната част от бюджета ще се поеме от 4-5 големи фирми. От досегашната субсидия на Общинския съвет има още останали 27 000 лв., с които ще се обезпечи подготовката, но предстои да бъде гласувана допълнителна субсидия от Общинския съвет. Колко точно ще бъдат заделени ще стане ясно след обсъждане в комисиите.
Вече е пусната обществена поръчка за 2 млн. лв. за реконструкция на тренировъчните терени, обяви председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов.
В сряда “Локомотив” ще направи поредната си контрола от подготовката. Тя ще бъде срещу “Монтана” и ще се играе в Тетевен.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново