14 отбора се пуснаха в турнира по футбол на малки врати в Джулюница

Публикувано на ср, 18 Юли 2018
155 четения

14 тима участват в осмото издание на традиционния турнир по футбол на малки врати в Джулюница. Той бе открит в понеделник и ще продължи до 28 юли. Отборите са разделени в три групи – две от по 5 отбора и една от четири.
В група “А” са съставите на “Тузлушка слава” (Антоново), “Корадо” (Стражица), Община Лясковец, “Победа” (Кесарево) и “Торнадо” (Джулюница). В група “В” в борбата са “Кока-Кола”, “Земеделец” и “Анималс” (Джулюница), “Козаревец” и “Рудановски” (Константин), а в група “С” – “Мерданя”, “Зависимите” (В. Търново), “Епъл” и “Гаража” (Джулюница). От първите две групи продължават по три отбора за четвъртфиналите, а от третата група – два.
Програмата предвижда да се играят по три двубоя на вечер – от 20.00, от 21.00 и от 22.00 часа. Мачовете са на спортната площадка на ОУ “Петко Р. Славейков” в с. Джулюница на червен корт и на електрическо осветление. Срещите са от по две полувремена по 20 минути. На терена са 5+1 състезатели. Предвидени са неограничен брой смени от записаните до 15 състезатели в отбор, по правилата на “футзал”.
Съорганизатори са Община Лясковец, ФК “Владислав”, кметството в Джулюница и ОУ “Петко Р. Славейков в селото”. Входът за зрители е свободен, като за публиката ще има скара, бира и т.н.
Шампионът ще получи премия от 500 лева, вторият отбор от 300 лв., третият от 100 лева. Предвидени са традиционни награди за най-редовен посетител, най-млад и най-възрастен състезател, най-коректен отбор, вратар № 1, голмайстор и най-полезен (MVP) състезател. За втора поредна година ще бъде връчена учредената специална награда на името “Богомил Йорданов” – дългогодишен учител по физическо възпитание и спорт, треньор, спортен деятел и общественик.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново