102 деца участваха в Първия общински турнир по плуване в Горна Оряховица

Публикувано на пт, 18 май 2018
285 четения

102 деца от Горна Оряховица и Лясковец участваха в първия общински турнир, организиран от Плувен клуб “Локомотив”. В продължение на три дни басейнът на СУ “Георги Измирлиев” беше арена на плувни битки, излъчили първите общински шампиони.
Състезателите бяха разпределени в три възрастови групи, като според възрастта бяха определени дисциплините и дължините. Организатори и спонсори се бяха погрижили за грамоти за всеки участник и медали за победителите. С добрата си организация и емоциите на малките плувци първият общински турнир се превърна и в първи голям празник на най-новия спорт в Горна Оряховица.
“Специални благодарности трябва да отправим към ръководството на училището, което ни предостави базата, към Община Горна Оряховица за подкрепата и към Димитър Николов за съдействието. Благодаря на Мария Стойкова и Пламен Генчев, които ни помогнаха да зарадваме децата. Не мога да не отлича и заслугите на екипа, с който организирахме турнира – треньорите Йордан Димитров и Станислав Николов, помощник-треньора Добромир Михайлов и журито Диана Антонова и Цветомира Владова. Успешният старт ни дава увереност, че плуването скоро ще стане един от любимите спортове на децата в Горна Оряховица и Лясковец. Надявам се след време да имаме и първите си успехи в републикански състезания”, коментира председателят на ПК “Локомотив” Симеон Димитров.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново