Явор Божанков: „В нашата листа имаме двама представители на с. Поликраище“

Публикувано на пн, 7 окт. 2019
234 четения

„Поликраище е наша кауза, затова обръщаме специално внимание на селото и имаме кандидати в нашата листа, които да защитават интересите и да работят по проблемите на населеното място. Благодаря им, че се включиха в тази нелека борба“, каза пред жителите на селото кандидатът за кмет на община Горна Оряховица Явор Божанков. Той обяви, че излиза в изборите с добра програма, която акцентира на подобряване на инфраструктурата чрез създаване на общинско предприятие, подобряване на чистотата в населените места и разрешаване на проблема с бездомните животни.

Да работи с хората честно и искрено и да разреши малките им проблеми се застъпи кандидатът за кмет на Поликраище Пеньо Нацкин, издигнат от местната коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“. Хората ни са будни и талантливи, за тях трябва само подкрепа за идеите им, каза кандидатът за кмет. Той заяви политика в името на хората и работа с чисто сърце за подкрепа на Поликраище. Сред проблемите на хората в селото е липсата на спирка, на която комфортно да изчакват междуградския транспорт, стана ясно от срещата.

Председателят на земеделска кооперация „Росица“ Марин Богомилов и младата Лъчезара Тодорова са жителите на селото в листата на коалицията. Те заявиха своите приоритети за подобряване на живота в Поликраище. „Минаха 12 години на бездействие. За това време няма направено нещо голямо“, обясни Богомилов мотивацията си да бъде в листата на коалицията. „В лицето на Явор Божанков имаме достоен млад човек, който натрупа много опит в политиката и защитаваше много каузи в интерес на хората“, заяви той.
Лъчезара Тодорова представи себе си като внучка на Тодор Иванчев, когото всички в селото уважават. „Имам една единствена цел – да помагаме на хората, да обръщаме внимание на техните лични проблеми, които ги притесняват и тормозят. Ако спечелим в тези избори, нещата ще се променят“, каза тя.

На срещата присъстваха и кандидатите за съветници Павлинка Николова, Милен Маринов и Антон Паричев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново