Явор Божанков се срещна с хората с увреден слух

Публикувано на вт, 8 окт. 2019
129 четения

Кандидатът за кмет Явор Божанков се срещна с хората с увреден слух. Той посети клуба им в предприятието „Тих труд“ в Горна Оряховица и на място разговаря с тях за всички проблеми. „Решили сме така да променим общината, че нашите деца да пораснат в модерен и сигурен град“, каза кандидатът с номер 68 в бюлетината. Той посочи, че залага в програмата си на развитието на Горна Оряховица като модерен индустриален и транспортен център и че ще насочи усилия към подкрепа за млади предприемачи.

Присъстващите благодариха за подкрепата, която членовете на „БСП за България“ им оказват. Те споделиха и редица проблеми, които ги възмущават в града. „Искаме градът ни да бъде чист, както беше преди 20-30 г. Горна Оряховица е най-мръсният град. А аз си спомням как всяка сутрин се миеха улиците“, каза една от присъстващите. Явор Божанков посочи, че вече е обявил своя приоритет общината да организира дейности като миенето и метенето на улиците чрез собствено предприятие.

Членовете на клуба поискаха да има обявен ясен план кога ще се правят ремонти и на кои улици и обяснение защо са избрани точно тези участъци. Те предложиха да се осигурят повече услуги за възрастни и самотноживеещи хора, включително и създаването на старчески дом и хоспис.

На срещата присъстваха и водачът на листата Огнян Стоянов и кандидатите за съветници инж. Георги Рачев, инж. Павлинка Николова и Милен Маринов.

Подкрепа за Явор Божанков за кмет на Община Горна Оряховица и за листата на коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ – с номер 68 в бюлетините.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново