Весела Лечева се срещна с художника и почетен гражданин на Елена Сава Савов

Публикувано на ср, 1 окт. 2014
983 четения

Кандидатът за народен представител от Коалиция “БСП лява България” Весела Лечева се срещна с почетния гражданин на Елена Сава Савов. 79-годишният творец показа свои творби на шампиона по спортна стрелба, а тя купи една от тях. Картините му са подредени в Клуба на пенсионера в балканското градче.
“Пожелавам ви никога да не ви напуска вдъхновението и да продължите да радвате и еленчани, и туристите, и гостите тук с вашите картини”, обърна се към талантливия художник най-точният стрелец Весела Лечева.
Савов, развълнуван, й пожела успех в предизборната надпревара и подчерта, че хора като нея са необходими в управлението на страната – опитни, с признато име и милеещи за хората.
Весела Лечева припомни, че на 5-и октомври гражданите имат възможност да избират преференциално. “Аз съм под номер 16 в листата на Коалиция “БСП лява България” и номер 22 в интегралната бюлетина и ви моля за вашето доверие. Ще бъда до всички вас и ще ви подкрепям, както съм го правила и преди, когато бях избрана за народен представител във Велико Търново”, каза петкратната шампионка.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново