“Енерго-Про” осигурява дежурни аварийни групи и каси за празниците

Публикувано на пн, 29 Апр. 2013
193 четения

“Енерго-Про Мрежи” осигурява дежурни аварийни групи за празниците от 1 до 6 май. Екипите, които по време на празниците ще дежурят по график, са оборудвани с необходимите средства за комуникация, автомобили и инструменти. При възникване на мащабни повреди компанията има готовност да сформира допълнителни групи, за да се възстанови максимално бързо електрозахранването на клиентите.
От електроразпределителното дружество посочват, че е ангажиран технически персонал, който по време на празничните дни ще извърши регулярен отчет на електромерите. Целта е да се гарантира стандартен период на отчитане на потреблението на клиентите за месец май и да не се допусне включването на повече дни в сметките, поради струпването на почивни дни около Великден и Гергьовден.
Потребителите, които са пропуснали да платят сметката си за ток в срок, могат да го направят и през празничните дни. На 2 и 4 май ще работят дежурни каси. За областта сметки за ток ще може да се плащат само във Велико Търново в Централна поща от 10 до 14 часа. Непосредствено преди празниците “Енерго-Про” няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, които не са платили сметката си за електроенергия.
З. ХРИСТОВА 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново