“България на гражданите” със своя структура и в Павликени

Публикувано на ср, 19 Дек. 2012
122 четения

От няколко дена партия “България на гражданите” има своя структура и в Павликени. Председател на общинското ръководство на партията на Меглена Кунева е 21-годишният студент по компютърни науки във ВТУ Недко Недков.
Младият мъж признава, че няма политически стаж, но има амбиция да работи сред можещи и знаещи хора за бъдещето на България. Зам.-председатели на общинската структура са д-р Мариана Григорова, нефролог от общинската болница, и Иван Иванов, учител по български език и литература в ТМСС “Ц. Церковски” в Павликени. В ръководството влизат още и старши медицинската сестра Албена Савова, както и студентката по стопанско управление от ВТУ Стела Личева.
Още с първите дни на новата година започваме работа по изграждането на наши структури във всички населени места на общината, каза за “Янтра ДНЕС” един от най-младите партийни председатели в страната Недко Недков. Ще търсим съмишленици сред хората с мнение по основните проблеми от развитието на нашето общество, независимо от тяхната възраст, образование и етнос. Основен принцип в нашата работа ще бъде екипният, заяви още той.
Елка СПАСОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново