В Полски Тръмбеш ремонтират обществени сгради за 194 985 лв.

Публикувано на ср, 21 май 2014
433 четения

194 985 лева без ДДС влага Община Полски Тръмбеш за ремонти на обществени сгради с мерки за енергийна ефективност. В Общинската социална служба частично ще се смени дограмата, ще се слага топлоизолация и нова обшивка от поцинкована ламарина на покрива.
В хотел “Есперанто” за ремонт са санитарните възли, мазилките, ВиК инсталацията, подовите настилки. Предвиден е цялостен ремонт на сградите, в които са кметствата в Климентово, Каранци и Орловец, ритуалната зала в Куцина, както и на заслона на автобусната спирка в Павел и на музея в Орловец.
В програмата за енергийна ефективност за ремонти са включени съблекалните на футболен клуб “Вихър” в Раданово, на зала “Полянци” в тръмбешкото читалище.
С нов облик ще бъде и паметникът на загиналите в Павел. Ще се ремонтира облицовката на монумента, ще се укрепят барелефите и ще се постави нова плоча от черен гранит. Вътрешни ремонти са предвидени и в ЦДГ “Детски свят” в Полски Тръмбеш. Предвижда се ремонтите да приключат до есента на тази година, ако няма обжалване на обществената поръчка.
З. ХРИСТОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново