Среща с ТикТок звезди организира за младите хора ГЕРБ в Г. Оряховица

Публикувано на вт, 17 окт. 2023
262 четения

Горнооряховските тийнейджъри посрещнаха с еуфория популярните в ТикТок Йоан-Петър и Мъци. Срещата в Детския кът бе организирана от ГЕРБ, по инициатива на най-младия кандидат за общински съветник в листата Георги Колев. В Г. Оряховица е възможно да се правят събития, които да са интересни и забавни за всякакви възрасти. Въпреки, че не съм много запознат с ТикТок културата, от радостните възгласи на младежите разбирам, че срещата с техните любимци им харесва и те се забавляват, сподели кандидатът за кмет на Общината инж. Добромир Добрев. Заедно с инфлуенсърите беше и младият изпълнител Моан, а в събитието се включиха и танцьорите от горнооряховския фолклорен клуб „Елбетица“, които чрез танците си доказаха симбиозата между българския фолклор и подобни фен срещи може да бъде много успешна.
В Г. Оряховица могат да се случват интересни събития, които да се харесват на хората от различни възрасти. Имам идеи за инициативи, които ще направят интересен живота на младите хора. А, щом те се чувстват добре и ако животът им тук е интересен, те няма да искат да напускат Г. Оряховица, сподели Георги Колев.
Ще разчитаме на млади хора като Георги при изграждане на младежката политика на ГЕРБ. Както той казва, ако младите хора имат интересни неща за правене в своя град, няма да искат да го напускат. А това е голямата цел на всички ни, убеден е инж. Добромир Добрев.
Кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново