Щабът на Явор Божанков призова за чиста кампания

Публикувано на ср, 25 Сеп. 2019
256 четения

„Обръщаме се към всички предизборни щабове с призив да направим заедно една чиста и открита кампания с послания, а не с негативизъм, компромати и интриги“. С такава позиция се обръща ден преди началото на предизборната кампания щабът на Явор Божанков от Коалиция „БСП за България“, АБВ и „Движение 21“ към всички участници в местния вот.

Водещият претендент за кметския пост в Горна Оряховица призовава „битката“ да е на полето на идеите, не на таблата за плакати, които замърсяват града. „Имаме 30 дни да покажем, че знаем как и можем да превърнем нашия роден град в модерно и предпочитано място за живеене. Призовавам своите колеги да излязат с платформи и идеи. Ние самите ще направим така и ще покажем джентълменска предизборна кампания. Нека силите ни са насочени към диалог с гражданите. Да бъдем почтени помежду си“, каза Явор Божанков.

Той подчерта, че като политик е понасял нечисти удари и опити за натиск. „Знам, че в арсенала на някои от участниците са именно такива похвати. Призовавам да се откажем от тях. Горна Оряховица има нужна от честност и идеи – нека заложим на това“, каза Божанков.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново