С четири приоритета “БСП за България” започна кампанията за № 1 в Павликени

Публикувано на чт, 5 окт. 2023
709 четения

Пълен читалищен салон пожела инж. Емануил Манолов да бъде първи на първи тур на изборите

Пълен читалищен салон посрещна инж. Емануил Манолов и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от “БСП за България” в община Павликени, за да пожелае да бъдат №1 в деня на изборите.
Откриването на кампанията по традиция беше в залата на НЧ “Братство-1884”, чиято обновена сграда и салон са сред акцентите на изминалия управленски мандат.
“Благодарен съм, че през 2011 година вие, жителите на нашата община, ми дадохте своята подкрепа и своето доверие, за да ви покажа какво значи всеотдаен кмет. Днес заставам пред вас със същото желание и същата енергия като кандидат за четвърти мандат кмет на община Павликени. Познавате ме добре – след полагането на клетвата още от първия ден започваме новите проекти и продължаваме старите проекти”, каза в словото си инж. Манолов.

“Павликени е най-зеленото кътче в Северна България. Заричам се,
че ще остане такова: чисто и екологично!”

категоричен е опитният кмет.
“Създадохме стабилност и просперитет за нашата община и заедно трябва да продължим напред. Аз служа на Павликени и ще продължа да служа на Павликени!”, каза още инж. Манолов.
Своята подкрепа за най-успешния кмет на община Павликени заявиха видни общественици. Писателят Димитър Томов подчерта, че подкрепя инж. Манолов заради усещането за историческа перспектива и поглед към бъдещето. “Той умее да съхрани нашия роден край. Инвестицията в наука и култура е визия за бъдещето”, посочи писателят.
Огромно уважение оказа и кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов, който специално дойде за откриването на кампанията.

“Само сляп не може
да види как се е променил Павликени.”

“Инж. Манолов ви е агитирал с делата си – той наистина е №1. Манолов е незаменим! Гласувайте за него! Той заслужава да управлява Павликени”, похвали колегата си кметът на Тутракан.
“Делата говорят за нас. Говорят за това, което заедно и благодарение на Вашата подкрепа ние успяхме да постигнем през тези 12 години”, каза председателят на БСП Павликени Христо Кавалски. Той акцентира върху силната листа на “БСП за България”. “Достойни наши съграждани с богат житейски и професионален опит са в листата. Тя носи в себе си приемствеността на поколенията, което е изключително важно за БСП. Всички ние сме живеещи в Павликенския край, работещи тук в този град и тази община. БСП издига кандидати за кметове, които имат по няколко мандата. И това говори, че техните съграждани са им гласували доверие, каза Кавалски.
“БСП за България” издига пълна листа от 21 кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове на кметства в 16 населени места. Всички те бяха представени по време на откриването на кампанията.
Уважението си към местната организация демонстрира и заместник-председателят на ИБ на БСП Кристиян Вигенин. “Впечатлен съм какво е постигнал г-н Манолов тук, в Павликени. Прави впечатление, когато минеш границата на общината – виждаш, че кметът е истински стопанин и се интересува от приоритетите на хората. Всеки лев тук се инвестира по най-добрия начин. С малко се постигат големи резултати. Мисли се с перспектива как в годините да се поставят основите и да се развива общината като модерно място за живот”, каза Кристиян Вигенин.
“Хората трябва много точно да преценят – това са избори не само за следващите 4 години, а за доста години напред”, каза още той.
В следващия мандат “БСП за България” ще следва четири ключови приоритета. Обследване, проектиране и поетапна подмяна на водопроводи в населените места е заложено в платформата на социалистите. Червената група в Общинския съвет и кмета на Общината ще сътрудничат за организиране на надежден и редовен транспорт между населените места и общинския център. БСП и инж. Емануил Манолов заявяват категорично недопускане на източници на замърсяване в община Павликени, включително недопускане на инвестиции, които замърсяват. Ще продължи и ремонтът на улици в населените места и тяхното поддържане.
Откриването на предизборната кампания завърши със стилен концерт, който артистите подариха на уважавания от тях градоначалник.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново