Проф. д-р Костадин Ангелов във Велико Търново: „ГЕРБ-СДС тръгва към победа на 2 април – доказали сме, че можем да носим отговорност“

Публикувано на нд, 5 мар. 2023
1003 четения

Тръгваме с ясното убеждение, че знаем и можем. Ние от ГЕРБ-СДС сме доказали, че можем да носим отговорност и да взимаме трудни решения. На 2 април с номер 2 за втора поредна на ГЕРБ-СДС над т.нар. „промяна“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново и региона проф. д-р Костадин Ангелов.
Предизборната кампания в старата столица бе официално открита с водосвет, отслужен от отец Асен в Катедралния храм „Рождество на Пресвета Богородица“. Проф. д-р Костадин Ангелов, кандидатите за народни представители, областният координатор и кмет на старопрестолния град Даниел Панов, кметове от региона, общински съветници и съмишленици на ГЕРБ-СДС уважиха и службата за Първата неделя на Великия пост, водена от митрополит Григорий и запалиха свещ за здравето на всички българи.
Вторият в листата Георги Недев бе категоричен, че ГЕРБ-СДС има амбиция да се бори за най-добрия резултат, да върне нормалността в държавата и да има стабилност за всички граждани, изпитващи трудности през последните две години.
Само около ГЕРБ-СДС може да се формира трайна и стройна управляваща конструкция, обединена от общи цели, идеали и стратегически приоритети за държавата – Еврозоната и Шенген, подчерта третият в листата Димитър Николов.
Заявка за победа и в региона, и на национално ниво дадоха и останалите кандидати за народни представители – д-р Валентин Точков, Станислава Стоянова, Антоанета Селенска, Венцислав Георгиев, проф. д-р Димитринка Цонкова, Росица Генчева, Диана Попова, Стефан Бранзелов, Николай Теодосиев, Георги Тодоров, Нелина Александрова и Николай Колев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново