Преизбраха Йордан Керчев за председател на ДПС в Горна Оряховица

Публикувано на вт, 10 Мар. 2020
99 четения

Председателят на ДПС в Горна Оряховица Йордан Керчев беше преизбран за нов мандат начело на общинската структура на движението в железничарския град по време на Общинската отчетно-изборна конференция. На форума беше направен анализ за изминалата година и представянето на партията на последните местни избори. Въпреки че очакванията са били по-големи, а резултатите са по-слаби в сравнение с предишните избори, оценката е, че партията е работила добре по време на кампанията. Трябвало е обаче да се наблегне повече на информацията за техниката на гласуване, за да не се стига до толкова много невалидни бюлетини.
Конференцията обсъди и проблемите на селищата, където ДПС има структури, като Драганово, Върбица, Писарево, Стрелец и Горски долен Тръмбеш. Партията трябва да е по-близо до хората, поискаха активистите на ДПС. Затова бе решено да се отвори офисът в Горна Оряховица и да се назначи технически сътрудник, който всеки ден да приема сигнали, жалби или препоръки на граждани. Два пъти месечно пък общинското ръководство и общинските съветници на ДПС ще правят приемна, за да се срещат лично с всеки, който има нужда от някакво съдействие.
Гости на конференцията бяха областният лидер Гюнай Далоолу и общинският председател във Велико Търново Мастън Еминов, които поздравиха своите съпартийци.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново