Откриха нов супермаркет “Абсолют +” в Павликени

Публикувано на чт, 16 Февр. 2017
6746 четения

Лентата на новия обект беше прерязана от кмета на Павликени инж. Емануил Манолов, собственика Георги Венцеславов и общинския съветник Иван Димитров (от ляво надясно).

Обектът е уникален със своята библиотека с 2000 тома художествена литература, фермерски пазар и безплатни велосипеди за клиентите си

Един нов и иновативен формат супермаркети отвори врата вчера в Павликени. Той е част от развиващата се вече 18 години верига магазини “Абсолют +”. Изборът на управителите пада на Павликени, защото смятат, че градът се развива успешно, а местната общинска администрация е свела до минимум бюрократичните процедури по настаняването на бизнеса им тук. Супермаркет “Абсолют +” в Павликени разкрива 40 работни места. Клиентите му ще избират между 18 000 вида артикула и десетки услуги. Преобладаващата част от стоките ще бъдат от български производители, особено що се отнася до месните продукти и зеленчуците.
Това ще бъде място не само за пазаруване, но и за кратки вкусни срещи в заведението за бързо хранене “Перфекто-Експрес”, разположено непосредствено до входа на супермаркета. “Перфекто” е също нова концепция, която специализира в предлагането на италиански специалитети, най-вече пица и паста, но на цени, които са по джоба на всеки.

Не са забравени и любителите на сладките изкушения. Пасти, торти, сладкиши – тук има всичко!
Изненадващото е, че супермаркет “Абсолют+” предлага на своите посетители и нещо извън търговията – библиотека. На стелажите в обособената част на заведението за бързо хранене засега са подредени над 2000 тома литература. Любителите на доброто четиво ще могат да си вземат безплатно книги за четене вкъщи.
Собствениците са направили реверанс към местните хора и като са разположили 70 фотоса, пресъздаващи гордата история на Павликени и общината.
И нещо наистина полезно за всички – фермерски пазар пред магазина, абсолютно безплатно, ще даде възможност на дребните производители от региона всеки ден да излагат тук за продажба своите производства.
Супермаркет “Абсолют +” организира и първата в България частна велосистема. Напълно безплатно клиентите, които са закупили над 10 кг стоки от магазина, ще могат да ползват един от общо 20-те фирмени велосипеда с кошници, за да си откарат покупките – здравословно и екологично – до вкъщи.
Супермаркет “Абсолют-+” в Павликени ще предлага още жива и охладена риба с безплатно почистване, диетични и биохрани, екзотични храни, всекидневни и двуседмични промоции, клиентски карти за допълнително намаление, изобилие от наливни и бутилирани вина от почти всички винарни в България, топла витрина с приготвени в собствена кухня ястия за вкъщи, а ако имате семейно или фирмено събитие, “Абсолют +” е насреща. Супермаркетът поддържа екип “Кетъринг”, готов да превърне във вълшебство всеки празник. Супермаркет “Абсолют +” се намира в района на Мандевската градинка в Павликени.
Работното му време е всеки ден от 6.00 до 24.00 часа, а в неделя – от 8.00 до 22.00 часа.
“Янтра ДНЕС”, сн. Елка СПАСОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново