Осем фирми кандидатстват за доставка на климатици

Публикувано на пт, 26 май 2023
371 четения

Осем фирми са подали оферти по обявената обществена поръчка за избор на изпълнител за доставка и монтаж на климатици за битово отопление на одобрените домакинства за смяна на старите печки във В. Търново. По процедурата кандидатстват “Климагруп” ООД, “Термкомфорт” ЕООД, “Мега Електроникс-АП” ООД, “Булклима Инженеринг” ЕООД и “Виксо” ЕООД. Останалите фирми са “Темпекс” ЕООД, “Зона Клима” ЕООД и “еКлима” ЕООД. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 141 666 лв. без ДДС.
Климатиците ще бъдат закупени и доставени като част от изпълнението на проекта “Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух”, чиято основна фаза се реализира от Община В. Търново по програма LIFE на Европейската комисия. Проектът се изпълнява на територията на 6 общини – Бургас, В. Търново, Монтана, Русе, Ст. Загора и Столична.
Предвидените за закупуване отоплителни уреди за В. Търново са общо 127. Избраната фирма трябва да извърши доставка и монтаж на всеки климатик на адреса на крайния получател, което за него е напълно безплатно.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново