Обръщение на Дилян Млъзев, кандидат за кмет на община Елена

Публикувано на пт, 25 Окт. 2019
102 четения

Уважаеми съграждани,

Предизборната кампания е в самия си край. Благодарим Ви за интереса към срещите с кандидатите на ПП ГЕРБ, за усмихнатото посрещане, за хубавите думи, за изказаната подкрепа и за доброжелателната критика. След два дни ни предстои да направим важен за бъдещето на град Елена и общината избор.
Защо Ви призоваваме да гласувате в неделя и да ни подкрепите?
На първо място, за да покажете съпричастност към безспорните успехи и всичко хубаво, случило се в общината през последните два мандата. Дори политическите ни опоненти не са в състояние да отрекат нашите постижения. Нещо повече – те твърдят, че всички реализирани през последните осем години проекти са започнати от тях. Разбира се, ние не отричаме, че има и такива, които заварихме и чието изпълнение не беше стартирало. Ние ги преработихме и актуализирахме, осигурихме финансиране и реализирахме. Това е нормално, приемствеността е част от отговорното управление, докато неглижирането и прекратяването на вече започнати проекти води до натрупване на нерешени проблеми. Но ние няма да влизаме в задочни спорове с тях. Приемаме техните твърдения като израз на желанието им да бъдат част от успехите и в името на политическата толерантност и успешната ни съвместна работа в бъдещия общински съвет, великодушно им прощаваме.
На следващо място, за да бъдем заедно и през следващите четири години, които са изключително важни за бъдещето на общината ни. Ние сме убедени, че и след 27 октомври ще продължим да носим управленската отговорност за града и общината. Вашата подкрепа ще ни даде още повече увереност, че сме на правилния път и посоката е вярна. Поставените проблеми, споделените идеи, направените предложения през цялата предизборна кампания очакват своите решения и осъществяване. Ще успеем, ако бъдем заедно!
Не на последно място, за да се възползвате от правото си на избор като граждани, което е не само отговорност, но и възможност да изисквате от Вашите избраници качествена работа, прозрачно управление и решения, съобразени с интересите на общността. Само онзи, който е гласувал и изразил по този начин гражданската си позиция, има моралното право да подкрепя или критикува действията на управляващите. Упражняването на правото на вот е дълг към нашите предци, завещали ни всичко онова, с което се гордеем днес, но то е и отговорност към поколенията, за чието бъдеще сега чертаем посоките!
От всички нас зависи дали през следващите четири години Елена ще се върне към времето, когато беше оня град от иначе чудесната песен, в който “просто няма какво да се случи”, или ще продължи да набира популярност като добро място за живеене на хора от всички възрасти, предпочитана туристическа дестинация и център на пъстри културни събития.

Бъдещето на Елена зависи от теб! Гласувай на 27 октомври с номер 43 във всички бюлетини!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново