Нова бутикова сграда във Велико Търново вече с Акт 14

Публикувано на ср, 26 апр. 2023
8526 четения

City Park Homes се намира в кв. Зона Б, местност Пишмана

City Park Homes е инвестиционен проект на компанията Мегастрой, която активно развива строителни проекти в Северна България. MS Build е предприемаческото продължение на опитната строителна компания Мегастрой, което се насочва изцяло към инвестиционно проектиране и изпълнение на жилищни сгради в областите Велико Търново и Габрово.
Проектантският екип заложи за изпълнение сграда от нов тип, под ръководството на архитект Юрий Любомирски, която се отличава с европейската си и елегантна визия, като същевременно съчетава атрактивна локация инвестиционен потенциал на 10 минути разстояние с кола от центъра на Велико Търново. City Park Homes е комплекс създаден с идеята за модерен лукс и безкомпромисно качество от първите щрихи до най-малкия детайл. Комплексът е от затворен тип, който притежава две секции, всяка с по 16 апартамента, разположени на 4 етажа. Всяка секция има партерен етаж за гаражи и допълнително обособени паркоместа.
Местоположението в бързоразвиващия се квартал Зона Б на гр.Велико Търново отличава архитектурния проект, вдъхновен от потребностите на хората, задоволявайки нуждата им от тихо и спокойно място за живот с красива и внушителна панорамна гледка в условията на градска среда. Апартаментите са единствени по рода си като се характеризират с широки пространства, френски прозорци и квадратури от 100, 130 и 140 кв.м, които нямат аналог на имотния пазар във Велико Търново към момента. Едно от големите предимства на комплекса е стартовата цена на просторните апартаменти, която започва от 708 евро/кв.м без ДДС.
Качеството на вложените материали, спазването на определените срокове, прозрачната комуникация с потенциалните клиенти и възможността за закупуване на апартамент от чужбина с видеоогледи и съдействие по телефон и имейл са главните преимущества, с които половината комплекс се сдоби с новите си собственици.
Нуждата от повече споделено пространство за деца и възможността за домашен офис привлича все повече хора, които се завръщат от чужбина или столицата и търсят по-голям дом с всекидневна над 30 кв. и тераса с панорамна гледка към града.
През март първата Секция А е завършена до етап приключен груб строеж и изградени ЕЛЕКТРО и ВиК инсталации, заедно с придобит Акт 14. През април тече монтажът на дограмата и полагането на мазилки.
Повече за проектите на MS Build можете да прочетете на сайта https://msbuild.bg/.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново