Нов хипермаркет отваря врати във В. Търново през лятото

Публикувано на вт, 22 май 2018
12049 четения

Водеща верига за хранителни стоки отваря врати през лятото във В. Търново, научи “Янтра ДНЕС”. Супермаркетът ще се намира в кв. “Бузлуджа” в края на парка и ще е с площ от около 700 кв.м. В новия магазин, който е част от веригата Т маркет, ще бъдат открити близо 25 работни места, а част от стоките ще се доставят от производители от региона на В. Търново. Вече започна и набирането на част от служителите.
Обектът ще е на същото място, където се намираше преди няколко години и е добре познато на търновци. Мениджмънт екипът на компанията собственик е заложил на нов облик и търговска концепция за магазина, а асортиментът ще бъде разширен според клиентските и пазарни изисквания в търговията с бързооборотни стоки.
Акцент в продуктовите линии ще бъдат свежите плодове, зеленчуци и прясното месо, което се транжира и доставя от собствен цех на компанията.
Веригата за хранителни стоки се развива на българския пазар от 13 години. Мрежата от магазини на компанията нараства ежегодно и към момента наброява 69 в 34 малки и големи градове в цялата страна. Собственик на веригата е Максима България, които са част от холдинг, който е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. През 2017 г. компанията отчете 24,9 % ръст на оборота спрямо предходната година, а само от началото на 2018 г. компанията откри още 4 нови магазина в страната. Един от най-новите им обекти ще е във В. Търново.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново