Милен Михайлов, кандидат за кмет на с. Майско

Публикувано на ср, 16 Окт. 2019
109 четения

Милен Христов Михайлов е роден на 30 април 1972 г. Зодия “Телец” – спокоен, уравновесен, но ако е убеден, че е прав, и се наложи, тръгва “с рогата напред” и… да не си насреща му!
Завършил е средно специално образование с профил “механизатор в горското стопанство и дърводобива”. Има и квалификация “техник – лесовъд”. Семеен, с две деца и двама внуци. Безпартиен, симпатизант на ПП ГЕРБ. В свободното си време чете материали на тема “автомобили” и експериментира или ходи на лов.
Инициативен, предприемчив, находчив, има малък семеен бизнес. Решава да влезе в надпреварата за кмет на кметство, защото е убеден, че е крайно време в с. Майско да започнат да се случват по-добри неща. Смята, че е в състояние да обедини хората и с тяхната подкрепа да се сложи началото на читалищна дейност, да се сформира футболен отбор, да се подобри качеството на живот в селото.
Има невероятно чувство за хумор. Понякога в разговор с него не можеш да разбереш дали се шегува, или наистина е толкова наивен. Но когато темата е важна и сериозна, виждаш, че насреща си имаш отговорен човек, който наистина мисли за хората и родното си село и има идеи, които може да осъществи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново