Меглена Кунева в Горна Оряховица: “Ние ще съставим правителство след изборите”

Публикувано на пн, 29 Апр. 2013
269 четения

“Ние ще направим правителство след 12 май”, заяви в Горна Оряховица и Полски Тръмбеш председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева. Тя бе категорична, че това е пътят, който ще изведе България от трудното и нетърпимо положение, в което се намира, като за целта е нужен труд и много постоянство. Кунева добави, че кабинетът ще е експертен, съставен от компетентни хора и професионалисти, с които “Движение България на гражданите” разполага. “Това е единствената възможност за положителен изход от създалата се ситуация”, добави Меглена Кунева.
Обществеността в двата града, присъстваща на срещите, бе категоричниа: “Във Вас ни е надеждата”, коментираха млади и стари при срещата си с председателя на “Движение България на гражданите”. Пред тях Меглена Кунева заяви, че експертите са съставили реална, изпълнима и приложима програма, преписвана постоянно от другите партии. “Нека ни преписват, но това, което другите не могат да напряват, е да намерят хората, които да я реализират. Те нямат и хора като вас”, обърна се Меглена Кунева към множеството жители на Горна Оряховица и Полски Тръмбеш. Тя добави: Срещите с хората ми дават енергията, която ми е необходима. Страната ни е много хубава и хората ни са много хубави, затова няма причина държавата ни да бъде различна. Аз смятам, че ако имаме съпротивителните сили на здравия българския ортанизъм, можем да започнем да оздравяваме и да укрепваме. Това важи за цялата държава”, подчерта Кунева и получи 33 букета по повод светлия християнски празник Цветница.
Срещите бяха уважени и от кандидатите за народни представители за Велико Търново Петър Николов, Мария Илчева, Иван Момъков, Калин Костов, Тотка Янева и Пламен Георгиев. Иван Момъков дори се обърна към Меглена Кунева, наричайки я бъдещ министър-председател. По време на дискусията председателят на “Движение България на гражданите” се запозна лично с всеки един човек, изслуша тревогите му и предложи конкретни мерки за решаване на проблемите.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново