Инж. Йордан Михтиев подкрепя Явор Божанков, защото само той може да промени управлението в Г. Оряховица

Публикувано на вт, 29 Окт. 2019
322 четения

“Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в Горна Оряховица на местните избори. Имали са право на глас и не са го упражнили. Хората често казват, че са недоволни и искат промяна, но не полагат усилия, за да я постигнат. Всеки смята, че нищо не зависи от него и предпочита да е пасивен, вместо да участва в решенията за собствения си живот. Последствието от това е лошо – когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните.

Предстои балотаж за кмет на общината. Дали ще позволим някой друг да определя бъдещето ни?”. Това заяви кандидатът за кмет на община Горна Оряховица инж. Йордан Михтиев, който беше издигнат от движение „Заедно за промяна”.

“Днес имаме реален шанс в нашата община да се случи тази промяна и приемственост между поколенията като дадем шанс на Явор Божанков и го подкрепим за кмет. В неделя трябва да спечели истински достоен кандидат.

Ако трябва да нарека Явор Божанков с една единствена дума, бих я формулирал така – ПРОМЯНА! Добрият български управленец трябва да бъде не само добре образован, харизматичен, открит и последователен. Той трябва да съумява да демонстрира отговорност и откритост в ежедневното общуване с гражданите. Божанков носи тези качества.

Подкрепям го и заради сходството в управленските ни програми по отношение на по-доброто административно обслужване, подобряването на инфраструктурата, чист въздух и справяне с демографския срив”, каза още инж. Йордан Михтиев.

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново