Инж. Емануил Манолов започна пътя към трети мандат за развитието на Павликени

Публикувано на пт, 4 Окт. 2019
301 четения

“БСП за България” излиза с номер 56 със заявка да продължи развитието на всички населени места в общината

Инж. Емануил Манолов и кандидатите за кметове и общински съветници от листата на “БСП за България” започнаха пътя към третия си мандат за развитието на община Павликени. Те дадоха началото ѝ пред препълнен салон на НЧ “Братство-1884”.
“Днес Павликени се развива много по-динамично от много свои съседи, включително и някои областни центрове. Зад това стои неуморна работа. Голяма грешка би било да си помислим, че всеки може да постигне това. Не, не може. Иска се всеотдайност, грижовност и знания. Управлението на една община не е само бройки, числа, печалби, като в стопанско предприятие. За успешно управление на една община трябва душа, сърце и силен екип. Аз съм убеден, че ги имам”, обърна се към препълнената зала инж. Емануил Манолов.
В емоционално слово той обобщи постигнатото за 8 г. начело на общината и визията си за следващите 4 години. “Нашата управленска програма е насочена към това да осигурим добър и достоен живот на всеки жител на нашата община; да запазим културните традиции, да запазим всички социални дейности и да ги надградим, да подкрепяме образованието и здравеопазването, да подкрепяме икономическото развитие, но непременно с грижа към околната среда”, каза кметът. Ще обърнем внимание на всяко населено място, гарантира той. “С вашите бюлетини този път вие ще кажете дали постигнатото в Павликени ви харесва”, обърна се към гражданите инж. Манолов.
“И най-дългият път започва с първата крачка. За мен, за инж. Манолов и за много от кандидатите дългият път за развитието на Павликени започна през 2011 г. До днес имаме два успешни мандата, в които той и екипът му превърнаха Павликени в прекрасно място за живеене, в което парковете, всички детски градини и училища са красиви и приветливи”, каза общинският председател на БСП Христо Кавалски.
Той обяви, че коалиция “БСП за България” издига в населените места кандидати с богат житейски опит. “Нашата листа за общински съветници обединява мъдростта на по-възрастните и младежката енергия на по-младите. Винаги сме държали тези две сили да бъдат ръка за ръка”, каза Кавалски.
“Това е силният отбор-победител на 27 октомври. Капитанът на този отбор инж. Манолов го води и постига невероятни резултати, въпреки трудностите, които среща по своя път. След 8 г. управление община Павликени е много по-добро място за живеене и просперира”, каза народният представител Валентин Ламбев. Той добави, че думата “работа” най-добре характеризира мандатите на инж. Манолов и изрази увереност, че още от 27 октомври ще продължи съграждането на общината.
“Убеден съм, че тази група хора – кандидати за кметове и съветници, ще спечели изборите още на първи тур. В тях има и ентусиазъм, и авторитет, и много знания, и много тежест. Тази група е доказала, че е в състояние да преобрази града”, каза зам.-председателят на НС Кирил Добрев. Той изрази своя дълбок респект към личността на инж. Манолов. “Павликени е известна в цяла България с начина, по който се управлява тази община – с протегната ръка към всеки един жител. Инж. Емануил Манолов е пример за доблест и почтеност в българската политика”, заяви Добрев.
Писателят Димитър Томов, един от уважаваните павликенчани, също изрази подкрепата си за нов мандат на инж. Манолов. Той разказа как негови гости от многомилионен град в Китай са били впечатлени колко поддържано е Павликени.
По време на концерта за откриване на кампанията бяха представени и всички кандидати за кметове на населени места. В с.Батак партията издига Пламен Петров, в с. Върбовка – Антон Антонов, с. Горна Липница – Георги Стефанов, с. Долна Липница – Емил Илиев, с. Караисен – Стефан Николов, с. Лесичери – Димитър Митрев, с. Михалци – Петко Петков, с. Недан – Георги Георгиев, с. Патреш – Валентин Вълев, с. Стамболово – Петър Петров. В град Бяла черква БСП ще подкрепи независимия кандидат Албена Тодорова.
Представени бяха и кметските наместници, с които ще работи инж. Манолов при победа в тези избори. Това са: с. Вишовград – Иван Иванов, с. Димча – Стефан Прокопиев, с. Дъскот – Николай Митев, с. Мусина – Христо Иванов, с. Паскалевец – Мирослав Димитров, с. Росица – Айгюн Юмеров, и с. Сломер – Бонка Петрова.
Пълна листа за общински съветници предлага “БСП за България”. Нейн водач е инж. Емануил Манолов. Следват Христо Кавалски, Георги Серафимов, Милка Христова, инж. Венцислав Иванов, Десислава Паунчева, Петър Петров, Анатоли Ангелов, Георги Шопов, Антон Иванов, инж. Дончо Дончев, Андрей Илиев, Георги Терзиев, Светлана Енева, Мариана Блажева, Николай Димитров, Иринка Димитрова, Марин Маринов, Шериф Шерифов, Николай Христов и Албена Петрова.
Кампанията на “БСП за България” започна в храм “Рождество на Пресвета Богородица”, където отец Георги отслужи водосвет за успех. Коалицията се явява с номер 56 в бюлетината за всички видове избори.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново