Инж. Добромир Добрев: Удовлетворяващо е, когато хората оценяват направеното за населеното място

Публикувано на ср, 4 окт. 2023
145 четения

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, заедно с кандидати за общински съветници гостуваха на хората от ПК “Дълголетие” в Първомайци. Домакините заедно с кандидата за кмет на селото Ясен Янков ги посрещнаха в новите зали на клуба.
Много е удовлетворяващо, когато те посрещат с благодарности и виждаш, че хората оценяват това, което се прави за селото. В последните години в Първомайци се случиха доста неща – с ремонта на улици, нови възможности за спорт и игра на децата.
Затова и хората си харесват кмета, който е наш кандидат за пореден път. Ясен Янков е пример за добра грижа към населеното място, обърна се към хората инж. Добрев.
Домакините благодариха за грижите за всички пенсионерски клубове и най-вече за това, че дори и в трудните ковидни времена дейността им беше съхранена. Грижата за възрастните хора не е приоритет, тя е наш дълг, увери ги инж. Добрев.
Кандидатът за кмет на Общината сподели с присъстващите част от заложеното в програмата за следващите 4 години. Приоритет остава подобряването на инфраструктурата в селото. В програмата ни са включени и проекти за подобряване на сметопочистването, за подкрепа на образованието и културата в Първомайци, сподели инж. Добрев.
Вярваме в подкрепата с № 7 в бюлетините на 29 октомври за кандидатите на ГЕРБ за кметове и общински съветници в община Горна Оряховица.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново