Инж. Добромир Добрев получи почетния плакет на ХК „Локомотив”

Публикувано на нд, 13 окт. 2019
38 четения

Инж. Добромир Добрев бе отличен с почетен плакет от ХК „Локомотив”. Отличието му бе връчено на официална церемония по повод 50-годишнината на клуба за принос в развитието и популяризирането на хандбалната игра и за издигане авторитета на ХК „Локомотив”. Кандидатът за кмет на община Горна Оряховица от ГЕРБ благодари за признанието и поздрави гостите на спортния празник. Специално внимание инж. Добрев отдели на родителите на младите хандбалисти, които винаги са съпричастни и активно подкрепят отбора и работата на клуба.

На честването по повод половин вековния юбилей на ХК „Локомотив” присъстваха и народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Григорова-Ганчева и голяма част от кандидатите за общински съветници на партията.

С встъпително слово към всички присъстващи се обърна инж. Тодор Тодоров, почетен председател на ХК „Локомотив” и основател на хандбала в Горна Оряховица. С почетен знак бяха отличени заслужили деятели за развитието и популяризирането на хандбала и на клуба. Отличия получиха бивши и настоящи хандбалисти и треньори, почетни председатели и съдии, директори на училища. По повод 50-годишния юбилей ХК „Локомотив” бе отличен с плакет от Българската федерация по хандбал.

След официалната част спортният празник продължи със среща от А РХГ между отборите на ХК „Локомотив” и ХК „Спартак” – Варна.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново