Инж. Добромир Добрев и ГЕРБ дариха нови екипи на младите футболисти от ДЮШ на ОФК “Локомотив”

Публикувано на чт, 5 окт. 2023
89 четения

Нови футболни екипи, дарение от ГЕРБ, получиха всички млади футболисти от ДЮШ на ОФК “Локомотив”. Екипировката бе връчена на треньорите от Школата от кандидата за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатите за общински съветници Добрин Дериджиян, Георги Бижев, д-р Борислав Генчев, Иван Генов и Петя Келиванова.
“Преди 12 години започнах една инициатива, която се превърна в традиция – да дарявам екипи на детските спортни школи в Горна Оряховица. За мен и колегите това е изключително приятен ангажимент. Деца, носете “Локо” и Горна Оряховица в сърцата си. Желая ви много победи с тези екипи. Трудете се, тренирайте здраво и се раздавайте в битката на терена. Ние винаги ще сме до вас”, обърна се към бъдещите звезди на “Локомотив” инж. Добромир Добрев.
Даряването на спортна екипировка е част от политиката, която инж. Добрев и неговият екип наложиха и продължават да следват – на първо място да се създават условия за спортуване на децата, да се разширява и обновява базата и да се подпомагат клубовете в работата им за масовизиране на спорта. В Горна Оряховица клубовете ползват безплатно базата, включително разходите за ток, отопление и консумативи.
“За високо спортно майсторство и елитни постижения трябва да получим подкрепа и от бизнеса. Но нашата цел си остава да създадем условия за спорт на децата и мисля, че сме успели”, сподели кандидатът за кмет на Общината.
Към момента в ДЮШ на ФК “Локомотив” тренират близо 220 деца в 14 формации.
В близо 30 спортни клуба в общината тренират почти 3000 горнооряховски деца и младежи.

ГЕРБ е с № 7 в интегралната бюлетина. Работим за Горна Оряховица, за да довършим започнатото!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново