Илиян Маринов отново оглави Общинския съвет в Стражица

Публикувано на пн, 11 Ное. 2019
1337 четения

Илиян Маринов е новият стар председател на Общинския съвет в Стражица. С 11 на 6 гласа той спечели двубоя срещу кандидата на ГЕРБ Дилян Братованов.

“Ще работим за развитието на община Стражица, за да може младите хора да остават в града и тук да отглеждат децата си. Има много проекти, които започнахме в предходния мандат, надяваме се, че през новия те ще бъдат успешно завършени”, заяви веднага след назначаването си Маринов, който започна третия си мандат като председател на местния парламент и пети като съветник в него.

Със своите 10 съветници коалицията “БСП за България” ще има мнозинство в новия Общински съвет в Стражица. На изминалите избори ГЕРБ успяха да спечелят 6 места, а ДПС един.

На първото заседание на местния парламент официално встъпи в длъжност за своя втори мандат като кмет на община Стражица избраният още на първи тур Румен Павлов – Пантерата. И през следващите четири години той ще разчита на досегашните си заместници инж. Георги Бянов и Катя Петрова, която е и общински председател на БСП в града.

Весела КЪНЧЕВА

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново