Две фирми искат да ремонтират залата по акробатика в Г. Оряховица

Публикувано на пн, 30 ян. 2023
337 четения

Две фирми са подали оферти по обявената обществена поръчка за ремонт на залата по акробатика в Г. Оряховица. Това са “Еврострой-ВТ” ООД и “Джамбо-33” ООД. Прогнозната стойност на поръчката е 1,6 млн. лв. без ДДС. Средствата са от Министерството на младежта и спорта.
Проектът предвижда цялостен ремонт на сградата, в която се помещава залата, внедряване на мерки за енергийна ефективност, осъвременяване на ВиК инсталациите и системите за отопление и вентилация и климатизация. Предвижда се обособяване на котелно помещение на първия етаж, обезпечаващо отоплението на сградата. Тя ще е газифицирана и енергийно ефективна, благодарение и на фотоволтаичната инсталация на покрива и подмяната на дограмата и цялостното ѝ саниране. Проектът предвижда цялостно обновяване на санитарните помещения и на съблекалните и душовете. Ще бъде ремонтиран плоският покрив с полагане на хидроизолация и топлоизолация, както и цялостно топлоизолиране на фасадните стени. Предвиден е монтаж на климатична инсталация от югозападната страна на сградата, както и благоустрояване на терена около нея, посочват от местната администрация.
Предстои отваряне на ценовите оферти и избор на изпълнител. Ако няма обжалване на процедурата, ще бъде сключен договор с избрания участник и ще бъде възложено изпълнението на ремонтните дейности по обновяване на сградата.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново