Добромир Добрев: Гласувам, за да продължим по пътя, който ще направи Горна Оряховица икономически, спортен и културен център

Публикувано на нд, 3 Ное. 2019
281 четения

Преди седмица жителите на Горнооряховска община дадоха знак, че оценяват нашия труд и искат заедно да продължим обновяването, което започнахме преди няколко години. За два мандата направихме много, остана и много за довършване, но сме на прав път и хората го оценяват. Гласувам да продължим по този път, който ще направи Горна Оряховица икономически, спортен и културен център на Централна Северна България, заяви кандидатът за трети кметски мандат инж. Добромир Добрев, след като упражни правото си на глас.

Срещнах много хора по пътя си към секцията и повечето ме спряха, за да изразят подкрепата си. Заради тяхното доверие и заради техните надежди и очакванията съм мотивиран да продължа започнатото. Победата днес е победа не толкова за мен, колкото за реалната и прагматична политика, която стъпка по стъпка ще изведе общината ни до полагащото й се място на картата на България – сред най-добрите места за живеене, с огромен икономически потенциал, развита спортна база и богат културен живот, каза още инж. Добрев.

По традиция той гласува заедно със семейството си, като децата му Йоана и Калоян участваха в пускането на бюлетината. Отборът Добреви гласува за всички млади хора, които трябва да намерят причини да останат в родния си град и за всички възрастни, които трябва да се чувстват сигурни и защитени, сподели с усмивка Добромир Добрев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново