Девет фирми се борят за поръчка за 1,4 млн. лв. в Г. Оряховица

Публикувано на чт, 5 ян. 2023
3360 четения

Общо девет фирми са подали оферти по обществената поръчка за доставката на нови отоплителни уреди в Г. Оряховица, която е на стойност над 1,4 млн. лв. без ДДС. Процедурата е разделена на три обособени позиции – за доставка на отоплителни устройства за битово отопление на пелети, на природен газ и доставка на радиатори. Кандидатите са “Еър Лукс Системи” ЕООД, “НЕС – Нови енергийни системи” ООД, “Енджълс” ЕООД, “Екселор Холдинг Груп” ЕАД, “Термоавтоматика – Димов, Саралиев 2018” ООД, “НИКО – 96” ЕООД, “Юнит експорт” ЕООД, “Инженерингови системи – България 2021” ДЗЗД и “Кънекшън мениджмънт” ЕООД.
Най-много средства – 934 507 лв., са предвидени за първата позиция за доставка на пелетни камини, за втората за устройства, работещи на природен газ, са заложени 301 866 лв., а за доставка на радиатори – 174 185 лв. Предстои комисията да разгледа ценовите предложение на участниците и да избере изпълнители за трите позиции.
Това е втората процедура по проекта за подобряване на атмосферния въздух в Г. Оряховица чрез подмяната на старите отоплителни уреди с алтернативни устройства. Първата процедура е за доставка и монтаж на климатици, за което са заложени близо 5 млн. лв. Предвижда се закупуването на общо 2289 климатици за домакинствата в града. Процедурата все още не е приключила и предстои отваряне на ценовите оферти на кандидатите и избор на изпълнител по отделните позиции в обществената поръчка.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново