Даниел Панов: От състава на новия Общински съвет зависи дали ще бъдат одобрени всички планирани инвестиции, от които хората имат нужда

Публикувано на чт, 19 окт. 2023
246 четения

„12 години не сме вдигали местните данъци и благодарение на вашето търпение и нашата настоятелност успяваме да се справим в последните три трудни години. Важно е да имаме нормално управление, за да се чува гласът на кметовете“, обърна се Даниел Панов към хората от различни райони на Велико Търново, които идват за срещи и неформален разговор с него и с кандидатите за общински съветници.
Тризнаци са най-новите жители на ул. „Краков“ 8 от няколко месеца. Заедно с родителите си те обсъдиха с кмета плановете за асфалтиране на междублоковото пространство, защото е нужен специален удобен подход.
49 блока във Велико Търново чакат одобрение от МРРБ за саниране. Сред тях са трите входа на ул. „Полтава“ 7. Живеещите в 82 апартамента се надяват да намалят сметките си за ток след въвеждане на мерки за енергийна ефективност. „Ако трябва, заедно ще излезем и ще затворим главния път, но блоковете във Велико Търново ще бъдат санирани“, солидарен с хората бе Даниел Панов.
В момента се проектира 40-метрова подпорна стена за ул. „Полтава“ 7. Нейното изграждане ще бъде включено в инвестиционната програма, която трябва да одобри новият общински съвет. След ремонта на водопроводната мрежа от ВиК, общината е предвидила финансиране за цялостното преасфалтиране на ул. „Полтава“.
Местните хора в широкия център започват събрания на етажната собственост, за да се възползват от възможността да си разпределят новите паркоместа, които ще бъдат обособени в междублоковите пространства.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново