Алианц Банк България с нов модерен офис във Велико Търново

Публикувано на вт, 30 ян. 2024
7682 четения

Бизнес центърът на Алианц Банк България във Велико Търново посреща своите клиенти в нов модерен и комфортен офис, който се намира на ул. „Бачо Киро“№ 5. На официалното откриване, което беше съпътствано със стилен коктейл, присъстваха представители на местната власт и бизнеса в старата столица. „Алианц Банк България вече 21 години е неизменна част от банковия пазар във В. Търново. Имаме своите традиции благодарение на доверието, което сме успели да изградим във времето“, заяви Светослав Чонов, управител на Бизнес център „Велико Търново“ на Алианц Банк България.
В новия Бизнес център клиентите могат да получат професионална и навременна информация за пълния спектър от продукти и услуги на Алианц Банк България – кредитиране, разнообразни депозитни и спестовни продукти, кредитни и дебитни карти, интернет банкиране и много други.
За операции, свързани с получаване/изпращане на суми, плащания на сметки, както и за актуални справки за Вашите финанси, може да използвате платформата за интернет банкиране Allianz Bank Online и мобилното приложение Allianz Bank Mobile.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново