Представят “Маша и Мечока” на сцената на Театър ВЕСЕЛ

Публикувано на пт, 8 Ное. 2019
264 четения

?????????????????????????????????????????????????????????


В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 9 ноември от 11.00 ч. в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува един от култовите спектакли на ДКТ – Силистра. Премиерното представление е на кукления спектакъл “Маша и Мечока” по руската класическа приказка! Драматизацията и постановката са дело на Теодора Попова-Лазарова, сценографията и куклите – на Диана Узунова-Тодорова, а вълшебната музика е композирана от Георги Гарчов! Участват актьорите – Иляна Крушева в ролята на Маша, Мима Дапкова в ролята на бабата, Станислав Георгиев в ролята на Мечока и дядото.
Спектакълът „Маша и Мечока“ е приказка за най-малките. Маша живее на село, заедно със своите баба и дядо. Но един ден тя се изгубва в гората и попада в къщичката на Мечока. Дали Маша ще успее да се върне отново в селото? Как ще надхитри Мечока, който за нищо на света не би й позволил да си тръгне? Ще разберете, ако гледате прекрасната и неповторима актьорска игра на силистренските актьори.
Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново