Първи рок фест ще се проведе в Свищов

Публикувано на чт, 22 Авг. 2019
1256 четения

Знакови имена на българската рокмузика ще забиват в Свищов по време на първия по рода си в града Рок фест. Събитието ще се проведе на откритата сцена на античния град Нове на 31 август. Негов организатор е Община Свищов.
Концертът ще започне в 19,30 ч., когато на сцената ще излязат “GpoinT”. Младата софийска група съществува от 2017 г. и предлага здрав рок, изключително шоу и разнообразен репертоар. В 20,45 ч. ще забият музикантите от варненската банда “Mister Hard”. Тя е създадена през 1994 г. от сливането на групите “Mister” и “Hard”. Репертоарът им включва кавъри на световни рок идоли като “Deep Purple”, “Rainbow”, “White Snake”, “Bon Jovy”, “Europe” и доста други, както и авторски парчета. През лятото на 2001 г. “Mister Hard” са подгрявали концерти на “Б.Т.Р.”, “Сигнал”, “LZ”, Милена, Стенли и “Стари Муцуни”.
В 22 ч. пред публиката ще излязат хедлайнерите на първия рок фестивал в крайдунавския град – “Кикимора” и Звезди Керемидчиев. Бандата на Николо Коцев, работил с едни от най-големите имена на международната рок сцена, заедно с вокалиста на емблематичната българска група “Ахат”, ще задоволят желанията и на най-претенциозните фенове на този тип музика.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново