ГЕРБ – Свищов, регистрира кандидатите си за кметове на населени места

Публикувано на пн, 23 Сеп. 2019
337 четения

Общинският координатор на ГЕРБ – Свищов д-р Кристиян Кирилов внесе в ОИК документите за регистрация на кандидатите на партията за кметове на населените места в общината.

В с. Алеково най-голямата политическа сила залага на Димитър Василев, който управлява населеното място вече трети мандат. Кандидатът на ГЕРБ за Българско Сливово е икономистът и главен счетоводител по професия Цветанка Ганева. Кандидатът за Вардим отново е Сенка Добрева, която е кмет на селото вече два мандата. На досегашния управник ГЕРБ залага и в Драгомирово, където е издигнат Марин Крачунов – кмет от 8 години.

Борис Велев, който два мандата управлява с. Козловец пак се впуска в надпреварата, от ГЕРБ отново издигат и дългогодишният кмет на Овча могила – Нели Великова.

Кандидатът за Ореш също управлява вече три мандата и това е Александров Иронов.

Един от най-младите кметове у нас – 33-годишният Емил Йорданов, който приключва изключително успешен мандат като управник на населено място отново получава доверието на най-подкрепяната партия и е кандидатът на ГЕРБ за Хаджидимитрово. Емил Йорданов е икономист със специалност „Мениджмънт“.

Предстои партията да регистрира и листата си с кандидати за общински съветници.

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново