Самодейци от Мирово зарадваха обитателите на защитеното жилище в Стражица

Публикувано на вт, 22 ян. 2019
219 четения

Лицата от Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Стражица получиха дарение, по случай празника Бабинден. Дарението е от НЧ „Ангел Каралийчев 2013” в с. Мирово, община Стражица с председател Веселина Атанасова. Те донесоха в жилището плодове, лакомства и други полезни неща, с които стоплиха сърцата на младежите.

Хората в дома бяха много щастливи и с вълнение посрещнаха гостите си от община Стражица и читалището в Мирово. Не беше изненада, че най-големият подарък за тях бяха опознаването, личното внимание и разговорите ни заедно.

Самите младежи ни заляха със своята благодарност и искрено желание  за бъдещи срещи.

И понеже желанието ни да се срещнем отново е взаимно, сме щастливи, че това посещение постави началото на едни взаимоотношения с прекрасните хора там, които тепърва предстои да се разгърнат.

От името на потребителите и целия персонал, управителят на социалната услуга – г-жа Ангелина Ковачева, сърдечно благодари за дарението.

Защитеното жилище в Стражица е с капацитет за 8 лица. Там се предоставят услуги с високо качество 24 часа в денонощието. Те са насочени към задоволяване на ежедневните потребности на лицата и изпълнение на индивидуалните програми за социална интеграция при спазване на стандартите и критерии за предоставяне на социалните услуги.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново