С богата програма Община Стражица посреща предстоящите празници

Публикувано на чт, 1 Дек. 2022
95 четения

С богата и разнообразна програма Община Стражица ще посрещне коледните и новогодишните празници. Началото ще бъде поставено с тържественото запалване на светлините на коледното дърво днес – 1 декември, а още на следващия ден е предвиден благотворителен Коледен концерт на самодейците от НЧ “Развитие – 1895”, гр. Стражица. Събраните средства ще бъдат добавени във фонд за подкрепа на млади таланти от общината.
На 5 декември от 16,00 часа ще се състои коледна работилница, на която децата ще могат да изработят коледни декорации. На празничния 6 декември от 09,00 ч. ще бъде отслужена тържествена литургия по случай Никулден в храм “Рождество Богородично”.
Изложба базар на младата художничка Десислава Русева ще зарадва любителите на изкуството на 8 декември в Художествената галерия.
И тази година Дядо Коледа е отбелязал в календара си да посети лично дечицата, които са слушали през годината в детските градини, напомнят от Общината.
Кулминацията на празничната програма ще бъде на 31 декември с първите минути от Новата година, когато кметът Йордан Цонев ще вдигне празнична наздравица с всички присъстващи на площада пред Общината.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново