Румен Павлов ще положи клетва като кмет на община Стражица на 11 ноември

Публикувано на ср, 6 Ное. 2019
408 четения

В Стражица новоизбраните органи на местната власт ще положат клетва на 11 ноември от 12,30 часа в ритуалната зала на града. Избраният още на първи тур кмет на общината Румен Павлов също ще се закълне на тържествената учредителна сесия на новия Общински съвет. Клетва ще положат и всички кметове на кметства от състава на общината в присъствието на областния управител проф. Любомира Попова и Великотърновския митрополит Григорий.

Временно изпълняващият длъжността кмет на община Стражица инж. Георги Бянов ще връчи символите на местното самоуправление – огърлица и ключ на града, на избрания за втори мандат кмет Румен Павлов. Първото заседание ще бъде открито от най-възрастния общински съветник Петьо Статев, който освен общински съветник е бил и няколко последователни мандата кмет на най-голямото село в общината – Камен.

Покани за този тържествен акт ще получат и почетните граждани на Стражица, директорите на дирекции в общинска администрация, ръководителите на държавни учреждения, представители на местния бизнес и общественици.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново