Празник на етносите се проведе в Стражица

Публикувано на чт, 12 Дек. 2019
48 четения

Богата палитра от цветове, музика и танци събра ученици, учители, родители, директори на училища, детски градини и гости от различни етноси  в празника на етносите, който се проведе в Спортната зала в Стражица. Почетен гост на празника беше началникът на Регионалното управление на образованието във В. Търново инж. Розалия Личева, която

поздрави всички присъстващи и пожела на тях и техните семейства много здраве, щастие, бъдещи успехи и весело изкарване на коледните и новогодишни празници.

Участници в празника бяха децата и учениците от ДГ „А. Каралийчев” и ДГ „Сава Цонев” в Стражица, ДГ „Калинка” в Кесарево, ДГ „Гинка Маркова” в Камен, стражишкото СУ „А. Каралийчев”, СУ „Св. Климент Охридски” в Камен, ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в Асеново и ОУ „Николай Райнов” в Кесарево.

Инициативата се реализира по проекта „Интеграция на уязвими групи в община Стражица” финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. с европейско и национално съфинансиране.

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново