Поздрав от Румен Павлов, кмет на Община Стражица

Публикувано на вт, 24 Дек. 2019
229 четения

Скъпи съграждани,
уважаеми гости и жители
на община Стражица,
С огромна радост и вълнение Ви поздравявам с настъпващите светли християнски празници – Рождество Христово и предстоящата Нова година!
В очакване на благодатния огън на Рождество Христово нека сърцата ни се изпълват с топлота и обич, с благодарност и уважение. Защото Коледа е надежда и обещание за щастие и добри дела.
В навечерието на най-светлите празници се обръщам към Вас с пожелания за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите, вярата в Христовото Рождество и любовта между хората. Именно съхраняването на тези ценности ни правят по-силни и по-успешни!
Нека през следващата година да имаме много нови поводи да се гордеем с постигнати резултати, повече реализирани проекти и по-добри условия за развитие и живот в община Стражица!
Нека и всичките наши дела бъдат увенчани с успехи и носят удовлетворение и радост, а мирът и радостта от празниците да ни съпътстват през цялата година.
В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото.
Да посрещнем щастливи и уверени
в силите си настъпващата 2020 година!
Честита Коледа! Благодатна Нова година!
Румен Павлов,
кмет на Община Стражица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново