Поздрав от Илиян Маринов, председател на ОбС Стражица

Публикувано на чт, 15 Авг. 2019
157 четения

Уважаеми ЖИТЕЛИ
на град Стражица,

На 15 август, когато Българската православната църква отбелязва един от най-големите християнски празници Успение на Пресвета Богородица, ние честваме празника на нашия красив град. Тази година се навършват и 50 години от Указ 828 от 29 Август 1969 г. на Президиума на Народното събрание, с който село Стражица е обявено за град. За последните 50 години Стражица преживя много трудности и природни катаклизми, но остана гордо да свети на картата на България и Обединена Европа. Ние ежедневно работим за подобряването на живота, за положителна промяна на облика и с мисъл за нашите деца и бъдещето на града и общината. От името на Общински съвет Стражица и лично от мое име изказвам своята благодарност на всички поколения управници, общественици, дарители, будители и благоукрасители, оставили светла диря в изграждането, възстановяването и развитието на нашия красив град!
Приемете нашите пожелания за здраве, късмет и благополучие! В този тържествен ден отправям своята и на моите колеги благодарност към всички, които с делата си градят бъдещето на нашия град въпреки трудностите на днешния ден. На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем и да следват мечтите си, като надграждат завещаното от предците ни.
Специални поздрави отправям към всички наши съграждани, живеещи и работещи извън пределите на Родината. Сигурен съм, че носят родна Стражица в сърцата си, милеят за нея и винаги се завръщат с трепет и вълнение.
Нека продължим реализацията на добрите идеи и защитата на истинските каузи за светлото бъдеще на идните поколения.
На всички именици пожелавам да бъдат силни и уверени, носейки с гордост името си, да преодоляват с лекота всички предизвикателства на живота!
ДА ПРЕБЪДЕ СТРАЖИЦА!
ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!
ИлиЯн Маринов,
председател на ОбС Стражица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново