Обръщение от Илиян Маринов, председател на ОбС – Стражица

Публикувано на пн, 24 Дек. 2018
305 четения

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
ГОСТИ И ПРИЯТЕЛИ НА СТРАЖИЦА,
В очакване сме на най-светлите и обичани празници – Коледа и Нова година. Нека ги посрещнем с усмивки, радост и топлина в сърцата. Коледа е едно послание към нас, хората, което ни напомня, че трябва да създаваме добрини, за да се чувстваме удовлетворени и спокойни. Празникът на мечтите и желанията, на мира и надеждата за ново, по-добро начало.
Всички искаме светът да е различен, копнеем за вълшебства, за чудеса. Най-нетърпеливи са децата, на които пожелавам Добрият старец да изпълни желанието на всяко едно от тях и всички да посрещнат празниците с усмивка. В тези празнични дни правим равносметка на отиващата си година – радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило, вземаме поука от грешките си. Въпреки трудностите, община Стражица се движи във вярната посока. Предстои ни много работа, предстои ни нова, изпълнена с още по-големи предизвикателства 2019, когато ще честваме и 50-ата годишнина от обявяването на Стражица за град. Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия да подобрим живота в нашата община!
От името на Общински съвет Стражица и лично от мое име Ви пожелавам Новата година да ни донесе повече успехи и да сбъдне повече желания. Да си пожелаем следващата 2019 година да е добра и успешна. Нека тя да бъде година на сбъднати надежди! Пожелавам на Вас и на семействата Ви много здраве и благополучие! Весели празници!
Илиян Маринов, председател на ОбС – Стражица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново